Thursday, August 19, 2010

meet Riza!!

kenal dgn dia ni kt facebook. time chatting kt fb tuh dia ada bgtau yg dia ada kwn kt ASWARA jgk.. kwn dia kwn eric jgk..Diana namanya..kelmarin Diana ckp yg Riza nak dtg aswara and nak buka puasa  sama2..so,rasa mcm excited lah nak jumpa dia..gedik x? semalam dia dtg aswara.. 1st impression tgk dia,mcm kerek jer.. ialah...budak CBN... biasanya ala2 Sherpay..dgn word dia yg eric x boleh lupa.. " malaysia nih panas lah!" poyo kan? pastu eric dgn Akmal tanya dia balik, " u dari mana nih? london? australia? ", pastu eric kena kan dia balik " dia nih dari nepal! kt situ kan sejuk..." lpas tu kiteorg lepak2 lah kt dlm ET tuh..sambil lompat2... nih pic gambar2 kt ET...




lepas penat main lompat2,kiteorg bergerak ke cafe beringin .. eric pergi dgn aniq,nik n hero.. riza temankan diana tukar seluar kt hostel.. asal diana tukar seluar? agaknya seluar dia ketat kot..nnt time buka puasa nak makan byk..nnt jadi sendat..hehehe..kan diana?

sampai kt cafe kiteorg booked meja... eric beli nasi lauk ikan goreng cili dgn daging masak kurma dan kurma... minum air kosong jer...

pastu kiteorg tunggu lah waktu berbuka puasa...nih pic2 time berbuka....







lepas buka puasa kiteorg pun turun ke bilik wyg kulit..lpas tuh jamming lah lagu wyg kulit. lpas tu agak boring dlm bilik wyg kulit kiteorg pergi ke studio and main2 piano. saya main lagu tak bisakah by peterpan,tp x sempat habis amin panggil ckp lecture dah sampai..so,i tinggal kan lah si Riza and Nadia kt dlm studio tu n eric pun masuk kelas utk study.lpas tu kan......adoi..mcm da panjang pulak cerita nih..malas pulak nak sambung..tp yg penting smlam eric dah jd batu api kt si riza nih pasal BF dia yg nak mintak kapel balik kt dia..hehehe...jahat kan?hahahaa...

3 comments:

  1. riza ney comel la ..
    bape umo dye ?

    ReplyDelete
  2. wht a wonderful day for you rite :) follow me.

    ReplyDelete